Even voorstellen

Welkom op mijn website
 
Ik ben Nathalie en heb  een Amerikaanse Bulldog teef,  genaamd Senna.
Deze lieve Dog is inmiddels mijn 4e maatje. Eerder hebben een Jack Russell, een kruising Jack Russell/ Welsh Gorgie en een Yorkshire Terriër mijn leven compleet gemaakt. Zij werden alle drie nog vóór het 1e levensjaar door hun vorige eigenaar  “afgedankt”. Ik heb bijna 15 jaar lang van hen mogen genieten.     

Gezelligheid, daar ben ik gek op. De combinatie van wandelen, het dollen van je hond én kletsen met mensen over dezelfde passie, vindt ik nog steeds een top idee.

Het idee is in april 2011 als “grapje” ontstaan. Regelmatig liep ik met een vaste groep mensen en hun honden op, waardoor we de afspraak maakte om iedere 1e zondag van de maand af te spreken. Zo kon iedereen rekening houden met dit gezellige sociale uitje voor baas en hond.
 
Zowel mijn man als enkele collega trainers van de hondenschool waar ik les geef, lopen ook graag mee. Buiten het feit dat dit gezellig is, is het ook praktisch. Inmiddels is er een hechte groep ontstaan van vaste wandelaars, maar ook wandelaars die alleen binnen hun eigen regio meelopen. 
  
                             
 

Maak jouw eigen website met JouwWeb